Skræddersyet erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Skive og omegn

Kompetent rengøringsfirma med fokus på kvaliteten

31 års erfaring indenfor erhvervsrengøring

Skal du bruge et professionelt rengøringsfirma, som forstår sig på grundig rengøring? Thagaards Rengøring tilbyder professionel erhvervsrengøring i Skive og omegn. Vi sørger for at dit kontor bliver skindende rent.

Erhversrengøring er en vigtig del af at sikre en professionel fremtoning og samtidig fastholde en god hygiejne i kontormiljøet. Hos Thagaards Rengøring tilbyder vi effektiv og grundig rengøring til erhvervslokaler. Vi tilpasser vores rengøring til dine specifikke behov og arbejder efter høje standarder. Vores erhversrengøring inkluderer alt fra gulvvask til rengøring af køkkener og toiletter.

Vi udfører blandt andet:

Har du et specielt rengøringsområde, der ikke er nævnt på listen? Så tøv ikke med at kontakte os, da vi udfører det meste.

Erhvervsrengøring til alle behov

Vi servicere større og mindre virksomheder, ​da ingen opgave, som er for lille eller stor.  Det er vigtigt for os, at vi altid levere et resultat af høj kvalitet og standard, så jeres forventninger og ønsker bliver indfriet. Vi har udført rengøring siden 1990, og i dag er vi 20 pålidelige ansatte hos Thagaards Rengøring.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Skive eller omegn? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 26 19 22 13, sende en mail til stigthagaard@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.