Miljøvenlig privatrengøring

Privatrengøring

Professionel privatrengøring ved Skive, Nykøbing Mors & Thy

Privatrengøring til den kvalitetsbevidste

Hos Thagaard Rengøring i Skive, Thisted og på Mors tilbyder vi professionel privatrengøring til den kvalitetsbevidste, som ønsker et pænt og rent hjem. Vi er et erfarent team, som har 32 års erfaring, og vi er 20 ansatte.

Vi har hjulpet mange kunder med privatrengøring, da rengøring er et nødvendigt onde, som mange ikke gider at bruge tid på. Det gør vi heldigvis, og vi gør det godt. Vi arbejder med stor faglig integritet og sætter en ære i at udføre et flot stykke arbejde, som vores kunder sætter stor pris på. Hos os kan du være sikker på at få en god kvalitet og et tilfredsstillende resultat, der indfrier dine forventninger i forhold til privatrengøring.

​Vi tilbyder miljøvenlig privatrengøring

Uanset størrelsesorden på din forespørgsel, eller om du bor i et lille hus eller ejer en stor virksomhed – så er vi hos Thagaard Rengøring til for at gøre rent hos dig, så du selv kan brug tiden, hvor den giver dig mest værdi. Vi er professionelle, gennemgående og særdeles effektive, og vi gør en stor dyd ud at udføre en perfekt rengøring i Skive og omegn.

​Er du meget kvalitetsbevidst omkring dit valg af udbyder, tilbyder vi også miljøvenlig privatrengøring, hvor vi udelukkende anvender skånsomme og miljøvenlige produkter, som naturen ikke tager skade af. Som virksomhed tager vi socialt ansvar og arbejder med denne indstilling dybt forankret i samtlige processer, da det er en del af vores DNA at være bevidst om miljøet samt udvise hensyn.

​Rengøring er en tillidssag

Har du ikke selv lyst til at gøre rent i hjemmet, kan du med stor fordel hyre os til en dybdegående privatrengøring. Vi er hurtige og effektive – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forlader ikke en opgave, før alt er i orden, da vi lever af glade og tilfredse kunder.

​Du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i top – og det samme er vores serviceniveau. Få en aftale om privatrengøring skræddersyet til dine behov, hvorefter vi kommer forbi og gør rent hos dig, når det lige passer.

​Har du behov for rengøring i Skive? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på privatrengøring på telefon 26 19 22 13 eller via vores kontaktformular.