​Fokus på dine behov

Vinduespudsning i Skive, Nykøbing Mors og omegn

Professionelt rengøringsfirma med 31 års erfaring

Få et pletfrit resultat med vinduespudsning

Skal vi hjælpe med at pudse dine glaspartier? Hos Thagaards Rengøring tilbyder vi professionel vinduespudsning i Skive, Nykøbing Mors og Thisted. Vi er specialister i vinduespudsning med 32 års erfaring i branchen og mange tilfredse kunder. Vi tilbyder at pudse vinduer efter behov, så du kan få det, som du vil have det – og så det passer ind i dine arbejdstider. Vi er til for at løse dine udfordringer med vinduespudsning – og det gør vi med glæde og stor faglig integritet. Vi gør pletfrit rent og efterlader dit hjem skinnende ren og perfekt.

​Fokus på dine behov ved vinduespudsning

Når du indgår en aftale om vinduespudsning med os, garanterer vi, at vi overholder alle vores aftaler. Vi har respekt for dine behov, hvorfor vi naturligvis udfører opgaven i det ønskede tidsrum og er færdig til aftalt tid. Ønsker du et kompetent firma med masser af erfaring, er vi hos Thagaards Rengøring et professionelt foretagende, som lever op til dine forventninger.

Hos Thagaards Rengøring leverer vi altid et flot stykke arbejde, som vi kan stå inde for og som du vil blive tilfreds med. Servicen er i højsædet og det vil du bestemt kunne mærke, som kunde hos os. Vi gør gerne det ekstra, der gør det hele ekstraordinært.

Grundig vinduespudsning i Skive og Nykøbing Mors

Rengøringsfirma med fokus på dine ønsker og behov

Da vi er til for at opfylde dine ønsker og behov, kan vi skræddersy en løsning, som passer til dig. Skal du have vinduespudsning en gang om måneden, er vi helt med på den. Skal det væres oftere om sommeren og mere sjældent om vinteren, kan du op- og nedskalere, som du vil.

Vi gør meget ud af vores arbejde, da vi er fagligt stolte. Derfor skal der ikke være en finger at sætte på resultatet. Har du et hjem, hvor der er højt til øverst etage – eller en virksomhed med flere etager – har vi netop erhvervet os et smart vaskeanlæg, som gør, at vi kan nå op i 12 meters højde.

Vil du have et uforpligtende tilbud? 

Har du behov for vinduespudsning i Nykøbing Mors, Skive eller omegn? Eller vil du høre mere, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os  på telefon 26 19 22 13, sende en mail til info@thagaards.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.