​Fokus på dine behov

Vinduespudsning

Vinduespudsning ved Thisted, Mors & Skive

Vinduespudsning giver et pletfrit og perfekt​ resultat

Hos Thagaard Rengøring tilbyder vi professionel vinduespudsning i Thisted, Skive og på Mors. Gider du ikke selv at bruge tid på at pudse vinduer i hjemmet? Eller har du en virksomhed, der trænger til en grundig vinduespudsning jævnligt?

Vi er specialister i vinduespudsning med 28 års erfaring i branchen og mange tilfredse kunder.

Vi tilbyder at pudse vinduer efter behov, så du kan få det, som du vil have det – og så det passer ind i dine arbejdstider. Vi er til for at løse dine udfordringer med vinduespudsning – og det gør vi med glæde og stor faglig integritet. Vi gør pletfrit rent og efterlader dit hjem skinnende ren og perfekt.

​Fokus på dine behov ved vinduespudsning

Når du indgår en aftale om vinduespudsning med os, garanterer vi, at vi overholder alle vores aftaler. Vi har respekt for dine behov, hvorfor vi naturligvis udfører opgaven i det ønskede tidsrum og er færdig til aftalt tid. Ønsker du et kompetent firma med masser af erfaring, er vi hos Thagaard Rengøring et professionelt foretagende, som lever op til dine forventninger.

Vi leverer et flot stykke arbejde, som vi altid kan stå inde for, og som du bliver tilfreds med. Hos os er servicen altid i højsæde, og det kan du helt sikkert mærke, når du er kunde hos os. Vi gør gerne det ekstra, der gør det hele ekstraordinært.

​Få et uforpligtende tilbud

Da vi er til for at opfylde dine ønsker og behov, kan vi skræddersy en løsning, som passer til dig. Skal du have vinduespudsning en gang om måneden, er vi helt med på den. Skal det væres oftere om sommeren og mere sjældent om vinteren, kan du op- og nedskalere, som du vil.

​Vi gør meget ud af vores arbejde, da vi er fagligt stolte. Derfor skal der ikke være en finger at sætte på resultatet. Har du et hjem, hvor der er højt til øverst etage – eller en virksomhed med flere etager – har vi netop erhvervet os et smart vaskeanlæg, som gør, at vi kan nå op i 12 meters højde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 26 19 22 13 eller via vores kontaktformular.