Giv dit gulv nyt liv

Polish behandling af gulve

Polish behandling ved Salling, Mors & Thy

Polishbehandling af gulve udføres​

Har du linoleumsgulve, der trænger til en kærlig hånd, tilbyder vi hos Thagaard Rengøring en effektiv og grundig polishbehandlig af gulve til private og erhverv i Salling, Mors og Thy. Vi har et team af fagspecialister, som alle har masser af erfaring med polishbehandling af gulve.

​Vi har eksisteret i 32 år, hvor vi har gjort rigtig mange gulve skinnende blanke eller matte. Vi kan give dine gulve lige nøjagtigt det finish, du ønsker, så du får genskabt værdien i dit gulv. Vi har de rette redskaber og de fornødne kompetencer til at opnå et perfekt resultat.

​​Giv dit gulv helt nyt liv med en grundig polishbehandling af gulve

Trænger det gamle linoleumsgulv til nyt liv, er en solid polishbehandling af gulve lige det, der skal til, for at du kan få genskabt det friske og elegante look, som var kendetegnende for det, da du fik det.

​Gennem årene har vi tilegnet os nogle faglige færdigheder, der kommer godt i dybden og fjerner alt fra overfladen og efterlader det med et nydeligt finish, som gør os i stand til at levere en uovertruffen polishbehandling af gulve.

Når du gør noget ved de gamle gulve, letter du de efterfølgende mange rengøringer, da en glattere overflade er nemmere at få bugt med end en ru og beskidt overflade.efter en polishbehandling af gulve, trænger skidt og snavs ikke længere ned i materialet, men forbliver i polishen, som gør alting lettere at have med at gøre.

Få et gratis tilbud på behandling af dine gulve

Overvejer du at få gjort noget ved dine linoleumsgulve, giver vi dig muligheden for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på en effektiv polishbehandling af gulve. Sætter du pris på god kvalitet og et højt serviceniveau, er vi hos Thagaard Rengøring det sikre valg.

​Vi kan give dig en dybdegående polishbehandling, så det ser ud som om, at du har fået lagt helt nyt. Det ser fantastisk ud, og du vil takke dig selv for den beskedne investering, som det koster at tilføre nyt liv til dine linoleumsgulve med polishbehandling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på polishbehandling af gulve på  telefon 26 19 22 13 eller via vores kontaktformular.