Skræddersyet måtteservice

Måtteservice

Måtteservice ved Salling, Mors & Thy

Måtteservice for private og virksomheder

Hos Thagaard Rengøring tilbyder vi professionel måtteservice, for både private og virksomheder i Salling, Mors og Thy

Har du nogle måtter, der af og til trænger til en grundig rengøring og rensning, er vi et kvalitetsbevidst firma, der samarbejder med et kompetent og professionelt firma inden for måtteservice. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en dybdegående rensning, så dine måtter bliver helt rene og ser ud som nye.

Medtagede og slidte måtter kan ofte reddes ved at blive rengjort i dybden, hvilket vi kan være behjælpelige med. Lad os se på din opgave og/eller få en fast aftale, hvor vi med jævne mellemrum yder måtteservice på dine måtter.

​Få skræddersyet måtteservice til en konkurrencedygtig pris

Alt efter, hvor ofte du bruger dine måtter samt hvilken årstid, det er, kan der være større eller mindre behov for måtteservice. Hos os kan du få skræddersyet en aftale, der tilgodeser dine behov og ønsker.​

Der kan være brug for oftere måtteservice i løbet af vinterhalvåret, hvorfor vi her kan rengøre dem oftere end om sommeren, hvor de måske kun behøver en enkelt gang. Vi er til for at hjælpe dig med professionel rengøring af dine måtter, så det er helt op til dig, hvordan din løsning skal se ud. Vi kommer gerne med vores anbefalinger, såfremt du ønsker, at dine måtter skal holde længst muligt.

​Få lavet personlige måtter med logo på

Vi tilbyder også at designe og fremstille personlige måtter med logo på, så du kan sætte dit eget særpræg på dine måtter. Ligger de i et vindfang, kan en logomåtte med en tekst på byde dine gæster pænt velkommen. Få et uforpligtende tilbud på måtteservice og måtter med logo på hos os. Vi hører gerne om dine idéer, samt kommer med forslag, hvis du har brug for vores hjælp.

​Kontakt os for et tilbud på telefon 26 19 22 13 eller via vores kontaktformular.

Rengøring - tennisbaner